dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsBoetiek Emilie wordt Temple 2 Happyness

Boetiek Emilie wordt Temple 2 Happyness

Delden – Dat Hilde van Ommen (80), eigenaresse van Boetiek Emilie, haar winkeltje gaat overdragen aan haar zoon Ernst was kortgeleden al te lezen in de media. Ze staat nog steeds in de winkel ondanks haar respectabele leeftijd maar laat het voor haar gevoel in goede handen achter en stopt er eind maart dan ook echt mee. Ernst (53) gaat er wel zijn geheel eigen draai aan geven mét een nieuwe naam: Temple 2 Happyness! 

“De artistieke kleding die mijn moeder verkocht, blijft aanwezig evenals de etherische oliën, wierook en Boeddhabeeldjes. Maar ook de toeristische artikelen houd ik in mijn assortiment”, vertelt Ernst. “Het wordt een bewustwordingscentrum: een mix van het spirituele en het aardse. Je kunt bij mij terecht voor helend hout uit Peru maar ook voor een Delfts blauw molentje. Voor een sjamanistische healing, maar ook voor een klassieke massage en voor een creatieve of spirituele workshop. Er is meer tussen hemel en aarde en juist dat wil ik tot uitdrukking brengen in de Temple 2 Happyness: bewustwording van het spirituele.” De ruimte lijkt te klein voor zijn plannen, maar Ernst wuift dat weg. “Beetje flexibel en creatief zijn en dan komt dat helemaal goed”, verzekert hij. 

Sjaman wattes?

Een sjamanistische healing, wat is dat precies? “Heel kort: Zoek je naar meer vreugde, meer geluk, maar lijk je geblokkeerd, dan kan een sjamanistische healing je op emotioneel, spiritueel, fysiek en aards vlak weer in balans brengen. Het is zo veelomvattend. Als ik dat allemaal hier ga uitleggen, heb ik een hele pagina nodig in het Hofweekblad”, zegt Ernst. “Het mooiste is als je het ervaart en je je geluk hervindt.” Hij laat zijn diploma ‘Sjamanistisch healer op het pad van de Pampamesayoq’ zien. De Pampamesayoq is een persoon die zeer sterk verbonden is met de aarde en het universum en kan contact maken met de wereld van de energie. Deze gave heeft Ernst dus ook. Zweverig? Zeker niet. Dit fenomeen wordt vaak verklaard als toeval of een déjà vu. Wat voor velen niet zichtbaar is, lijkt voor hen ook niet te bestaan. Ernst weet wel beter. 

Huilende Wolven

Bij een unieke zaak hoort een unieke opening, vindt Van Ommen. De 50% korting op alles bij Boetiek Emilie duurt nog tot eind maart. Dan valt definitief het doek. “Op zaterdag 1 april, als Temple 2 Happyness opent, is er een spectaculair optreden van de band Huilende Wolven. Ook is er de hele maand april een kortingsaanbod op diverse spirituele behandelingen maar ook op de verschillende massages. Kom gewoon langs en laat je verrassen, inspireren en hervind je balans in de Temple 2 Happyness. Langestraat 32 in Delden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle