zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNatuurBoom Afscheidszorg en Nova Holos trekken wandelschoenen weer aan

Boom Afscheidszorg en Nova Holos trekken wandelschoenen weer aan

Wandel je mee?

Zenderen – Natasja Kroese van Boom Afscheidszorg en Anne Lodewijkx van Nova Holos houden op zondag 27 juni weer een, binnen de coronarichtlijnen, ‘seizoenswandeling’ in de natuur. De wandeling start om 10 uur vanaf parkeerplaats Erve Honde-
borg, Esweg 1 te Zenderen.

“We zijn dankbaar dat we weer mogen wandelen in groepsverband”, vertelt Natasja. “Wandelen in de natuur geeft mensen rust en ruimte in hun hoofd. Zeker als je met rouw of verlies te maken hebt. Maar ook wanneer je in de afgelopen periode eenzaamheid hebt moeten ervaren, is deze wandeling van betekenis. Door samen te wandelen creëer je momenten om even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn. Daarnaast maak je contact met anderen en ontstaan vaak waardevolle gesprekken.”

Natasja en Anne wandelen zelf mee, vanuit hun expertise als uitvaartbegeleider en coach. Ze benadrukken dat de wandeling niet alleen bedoeld is voor mensen die een verlies hebben meegemaakt. “Ook voor mensen die graag in de natuur zijn, maar niet zo snel alleen gaan wandelen, zijn de seizoenswandelingen ideaal,“ aldus Anne Lodewijkx. Met elkaar verbinden is het doel.

De wandeling duurt circa 45 minuten en gaat zowel over verharde als onverharde paden. Na afloop is er koffie of thee met iets lekkers bij Erve Hondeborg. De initiatiefneemsters sluiten de ochtend af met een inspirerende tekst en een kleine attentie voor de deelnemers. De bijdrage is 10 euro per persoon. De seizoenswandelingen zijn dit jaar op 27 juni en 31 oktober.

Meer informatie en aanmelden: Natasja Kroese, 06 22999396 of Anne Lodewijkx, 06 28515547.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Natuur

Laatste Nieuws