woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenBoxspring Slaapcomfort breidt succesformule uit

Boxspring Slaapcomfort breidt succesformule uit

Enschede – Boxspring Slaapcomfort heeft tijdens deze ‘oktober woonmaand’ een speciale actie! Bij aankoop van een boxspring krijg je een textielpakket ter waarde van 450 euro gratis. De details van deze actie vind je in de advertentie elders in de krant, of op de website boxspringslaapcomfort.nl 

Boxspring Slaapcomfort heeft in de afgelopen jaren een unieke werkwijze ontwikkeld. Het bedrijf ontwerpt namelijk samen met de klant hun eigen boxspring, die vervolgens binnen twee weken geleverd wordt. Dankzij deze succesvolle werkwijze opent binnenkort zelfs een derde filiaal in de regio. Boxspring Slaapcomfort vind je dan ook op de Woonboulevard in Almelo. Tevens staat een verhuizing van de winkel aan de Boddenkampsingel 2 in Enschede op de rol. Een nieuw onderkomen is gevonden op het Woonplein Enschede. 

Eigen boxspring ontwerpen

Bij de samenstelling van een eigen boxspring is alles mogelijk. Stap voor stap ontwerp je een eigen boxspring en bouw je deze zorgvuldig op.

Stap 1: Kies een vlakke of elektrische uitvoering

Kies je een vlakke boxspring, of wil je lekker met de rug en de benen omhoog? Alle boxsprings zijn zowel in vlakke als elektrische uitvoering te ontwerpen. De elektrische boxsprings zijn altijd bij het hoofd- en voeteneinde verstelbaar, wat natuurlijk heerlijk is bij het lezen, TV kijken of als je ziek bent. De bediening is standaard draadloos, dus geen last meer van een te korte kabel of draden onder het bed.

Stap 2: bepaal je lengte- en breedtematen

Eenpersoons, tweepersoons, een twijfelaar of een extra brede familie-boxspring! De gekozen uitvoering kan in elke breedtemaat worden ontworpen. En wil je lekker languit liggen, maar heb je daar een lengtemaat voor nodig? Kies dan 210 of 220 cm!

Stap 3: Stel je gewenste comfort samen

Het juiste comfort is natuurlijk het belangrijkste van je nieuwe boxspring! In de testopstelling vind je het gewenste comfort met de beste ondersteuning. Uit alle verschillende matrassen en toppers selecteert Boxspring Slaapcomfort de combinatie die het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur, slaaphouding en postuur.

Stap 4: Maak je keuze uit meer dan 40 hoofdborden

Strakke lijnen of juist klassiek gecapitonneerd? Voor elke boxspring is er een hoofdbord die de uitstraling in je slaapkamer compleet maakt! Heb je een schuin dak, of moet hij juist in XXL-formaat? Alle hoofdborden zijn in alle maten te ontwerpen. Een bijpassend voetbord is ook altijd mogelijk, zelfs met TV-lift!

Stap 5: Selecteer je stof uit meer dan 650 kleuren

Maak het ontwerp van je boxspring helemaal af door jouwfavoriete kleur te kiezen in stof, leer of velours. Grove structuur, gladde structuur, makkelijk afneembaar of waterafstotend zijn kenmerken die bij iedere kleur mogelijk zijn!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle