zaterdag, 26 november 2022
spot_img
HomeNieuwsBrandweer Twente zoekt nieuwe collega’s

Brandweer Twente zoekt nieuwe collega’s

Twente – Houd jij het hoofd koel in stressvolle situaties? Ben je niet bang voor hoogtes en wil je hulp verlenen aan mens én dier? Oftewel: ben jij ON FIRE? Dan match jij met Brandweer Twente! Brandweer Twente zoekt voor 17 kazernes collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Op maandag 7 februari trapt Brandweer Twente de online campagne voor het werven van vrijwilligers af. Word vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!

‘Sophie is 24/7 ON FIRE’. Sophie laat zien dat ze naast haar werk als arts ook een bijdrage kan leveren aan een (brand)veiliger Twente. Als de pieper gaat, springt zij in de rode brandweerwagen en verleent hulp aan mens én dier. Hoe past Brandweer Twente in jouw leven?

Bij Brandweer Twente zijn bijna 700 vrijwilligers actief. Sophie, Mariska en Hans bestrijden samen met hun collega’s jaarlijks ruim 4.000 incidenten. “Vanuit onze 29 kazernes in Twente werken we 24 uur per dag aan een veilig Twente. Ieder jaar zoeken we weer enthousiaste vrijwilligers zoals Sophie die zich hiervoor willen inzetten”, aldus Rob Bokdam, sectorhoofd Repressie bij Brandweer Twente. Het werk bestaat onder meer uit het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Werken bij de brandweer is uitdagend, afwisselend en dankbaar. Match jij met Brandweer Twente?

Wij zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de kazernes van Boekelo, Borne, De Lutte, Delden, Den Ham, Diepenheim, Goor, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo Noord, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop en Weerselo. Lees hier verder.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle