zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeNieuwsBundel ‘Ineke met pen en penseel’ gelanceerd

Bundel ‘Ineke met pen en penseel’ gelanceerd

Goor – Het is zover: Ineke Smit-Vukkink’s bundel is af en dat wilde ze vieren! Afgelopen zaterdag 19 november was er een gezellig samenzijn met haar familie, vrienden en kennissen in Bistro d’Olde Smidse in Goor. Het eerste exemplaar overhandigde ze, nadat ze het gedicht Vriendschap had voorgelezen, aan Ria Mollink uit Holten, al 50 jaar haar vriendin.  

De titel ‘Ineke met pen en penseel’ duidt op de gedichten maar ook op de 21 schilderijen en tekeningen die het boek kleur geven. Daarvan heeft ze er zelf 15 gemaakt, de overige zes komen van gastschilders/tekenaars. 

Ineke heeft er keihard aan gewerkt en nu het er is, was een lancering een mooie pluim. Haar bundel verdient een feest. Deze laatste bundel is alweer haar achtste. De eerste zeven bundels verschenen in het Twents, deze laatste besloot ze in het Nederlands te schrijven. Onder de aanwezigen was onder andere Theo Hakkert, columnist bij de Twentsche Courant Tubantia en ook hij kreeg een exemplaar overhandigd. “Leuke bundel, maar volgende keer weer in ’t plat”, zei Hakkert, die overigens ook de achterflap van tekst voorzag. 

Ineke had 170 exemplaren in backorder staan maar de bundel is vanaf nu verkrijgbaar bij de boekhandels in Goor, Markelo en Delden. Wees er snel bij want de oplage is beperkt. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle