zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorBurgemeester Nauta en Maarten ter Hofte onthullen wensboom Goor

Burgemeester Nauta en Maarten ter Hofte onthullen wensboom Goor

Prijsuitreiking mooiste wensbox

Goor – Woensdag 8 december om 14.15 uur nemen Burgemeester Nauta, Nederlands Kampioen rolstoeltennis Maarten ter Hofte en een cliënt van Aveleijn, DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos uit Goor, de wensboom in het centrum van Goor in gebruik. De metershoge kerstboom is prachtig versierd. De kunstenaars van DAC De Roos zijn al weken met veel enthousiasme bezig met de versieringen. Woensdag wordt de mooi versierde boom gepresenteerd waarna de inwoners van Goor weer wensen kunnen doen via de wensbox bij de boom of online via WISH3.nl.

Nederlands Kampioen Rolstoeltennis Maarten ter Hofte uit Goor

Uitreiking prijs

Gorenaar Maarten ter Hofte zal hierbij ook de prijs uitreiken samen met Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente, voor de mooist versierde wensbox van Goor. Alle scholen en kinderopvangorganisaties in Goor hebben een witte box ontvangen met het verzoek deze zo mooi mogelijk te versieren.  De winnaar van de mooist versierde wensbox ontvangt een poffertjesbakker op locatie.

Samenwerking

Onder het motto Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Goor de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente , BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook zullen Salut, Doesgoor en de scholen in Goor enthousiast hun bijdrage leveren. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle