zondag, 4 december 2022
spot_img
HomeGemeenteBurgemeester neemt eerste exemplaar ‘Verkiezingskrant Hof van Twente’ in ontvangst

Burgemeester neemt eerste exemplaar ‘Verkiezingskrant Hof van Twente’ in ontvangst

Hof van Twente/Delden – De afgelopen maanden is er door de politieke partijen in Hof van Twente, de gemeente en het team van het Hofweekblad hard gewerkt aan de totstandkoming van een gezamenlijke verkiezingskrant over de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart voor de inwoners van Hof van Twente. 

Clemens Geerdink, eigenaar van Drukkerij Unaniem/Hofweekblad, is trots op het eindresultaat: “In 2018 hebben we voor het eerst een verkiezingskrant uitgegeven voor de inwoners van Hof van Twente. Een van onze taken is om de inwoners van Hof van Twente goed te informeren over onze gemeente. Deze verkiezingskrant biedt net als in 2018 een helder overzicht per partij met betrekking tot de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande. Alle politieke partijen en de gemeente hebben meegewerkt aan deze krant.”

Tabloidkrant over de gemeenteraadsverkiezing Hof van Twente 2022

Burgemeester Nauta heeft maandagochtend 28 februari het eerste exemplaar in ontvangst genomen uit handen van Marieke Runneboom en Marlies Schoonhoven, beiden werkzaam bij Drukkerij Unaniem/Hofweekblad en verantwoordelijk voor de vormgeving en eindredactie van de krant. 

De krant bevat een voorwoord van burgemeester Ellen Nauta, algemene informatie vanuit de gemeente en elke politieke partij heeft twee eigen pagina’s waarin ze hun verkiezingsprogramma uitlichten of partijleden voorstellen. Ook is er voor de twijfelaars een kieswijzer opgenomen om uit te zoeken welke politieke partij het best bij hun eigen opvattingen past. Burgemeester Nauta: “Het is fantastisch dat deze verkiezingskrant er is. Het biedt onze inwoners een prachtig hulpmiddel om zichzelf op een gebruikersvriendelijke manier goed te kunnen informeren over de verkiezingen van de nieuwe gemeenteraad. Als je hier een uurtje goed voor gaat zitten heb je een goede impressie van onze politieke partijen.” 

Deze week zal tegelijkertijd met het Hofweekblad de verkiezingskrant worden verspreid in Hof van Twente.

Vervroegd stemmen

Inwoners van Hof van Twente die zich kwetsbaar voelen vanwege hun gezondheid, kunnen op maandag 14 en dinsdag 15 maart in de hiervoor aangewezen stemlokalen, eerder hun stem uitbrengen op onderstaande locaties:

  • Gemeentehuis Hof van Twente De Höfte 7 Goor
  • Sporthal de Haverkamp Stationsstraat 30 Markelo
  • Gemeenschapscentrumde Pol Burg. Buijvoetspln 76 Bentelo
  • Gemeenschapscentrum De Marke Bretelerstraat 16 Hengevelde
  • Sporthal de Reiger De Reigerstraat 1 Delden
  • Cultureel centrum Herberg de Pol Raadhuisstraat 8 Diepenheim

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Gemeente

Laatste Nieuws