maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorBurgemeester zet wensboom 'aan' samen met Maarten en Fatima

Burgemeester zet wensboom ‘aan’ samen met Maarten en Fatima

Goor – Burgemeester Ellen Nauta, Nederlands Kampioen rolstoeltennis Maarten ter Hofte en Fatima, een cliënt van Aveleijn, DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos uit Goor hebben de wensboom in het centrum van Goor op woensdag 8 december om 14.15 uur ‘aan’ gezet. Met de rackets van Maarten gaven ze een klap op de rode knop naast de boom waardoor de verlichting aan ging. Vanaf nu kunnen de inwoners van Goor hun wens deponeren in de wensbox bij de boom of online via WISH3.nl.

Uitreiking prijs poffertjes op locatie

Maarten ter Hofte heeft gisteren ook de prijs uitgereikt, samen met Robin Geerdink, directeur Coöperatieve Rabobank Centraal Twente, voor de mooist versierde wensbox van Goor. Alle scholen en kinderopvangorganisaties in Goor hebben een witte box ontvangen met het verzoek deze zo mooi mogelijk te versieren. De winnaar was de Prins Constantijnschool, zij krijgen een poffertjesbakker op locatie.

De wensboom is een initiatief van Rabobank Centraal Twente , BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3 onder het motto van Samen bereiken we meer dan alleen!’ en hierdoor worden hartverwarmende wensen vervuld. Ook zullen Salut, Doesgoor en de scholen in Goor enthousiast hun bijdrage leveren. Want juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle