vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeNieuwsCaravan Centrum Delden: “Seizoen begint weer!”

Caravan Centrum Delden: “Seizoen begint weer!”

Delden – Caravan Centrum Delden zit al bijna drie jaar op de locatie aan de Oude Postweg 35 in Ambt Delden. Henk en Liedy Keizer’s bedrijf bestaat bijna 9 jaar en steeds meer mensen weten hen te vinden. Hun snelle en klantgerichte werkwijze blijft bij de groeiende klantenkring niet onopgemerkt en ook campings in en rondom Delden weten hier van te profiteren. “Het caravan- en camperseizoen staat weer in de startblokken, dus ik kan iedereen aanraden tijdig een afspraak te maken om een check-up te doen voor camper of caravan. Met ons team zorgen wij dat iedereen veilig en onbezorgd op vakantie kan”, aldus Keizer, “en mijn vrouw Liedy verzorgt de administratie.” 

Voor de meest uiteenlopende dingen komen de mensen met hun caravan of camper naar Caravan Centrum Delden. Voor het verwijderen van deukjes, tot de reparatie van hang- en sluitwerk of een dakraam. Caravan Centrum Delden is Caravan Repair Gecertificeerd, dat betekent gegarandeerd professioneel schadeherstel voor caravans en campers. “Dit is een zeer geavanceerde en beproefde methode om deukjes perfect te verwijderen. Uw caravanreparatie is bij ons dus in zeer deskundige handen. Bovendien krijgt u een levenslange garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.” Ook voor allerhande aanpassingen, banden, apk, BOVAG-keuring en onderhoud is Caravan Centrum Delden de aangewezen partner. In de hal vindt u bovendien een groot aanbod in campingbenodigdheden voor uw caravan of camper. Men vraagt niet gauw mis bij Caravan Centrum Delden, maar mocht er iets zijn wat Henk niet meteen voorhanden heeft, dan zorgt hij er toch voor dat het er komt. “U vraagt, wij draaien”, aldus Keizer. 

Het hele coronagedoe is voor Caravan Centrum Delden best spannend geweest. Eerst stortte de markt helemaal in en vervolgens kochten heel veel mensen een camper of caravan. “Ik ben benieuwd of de trend nu weer afneemt, nu (vlieg)reizen weer makkelijker zijn gemaakt door de versoepelingen. We gaan het zien”, besluit Henk. 

Contact

Het team van Caravan Centrum Delden heet u van harte welkom aan de Oude Postweg 35 om eventuele aanpassingen van uw caravan of camper te bespreken. Laat u onder het genot van een kop koffie vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook telefonisch advies inwinnen. Caravan Centrum Delden, Oude Postweg 35 in Ambt Delden, tel. 074 3766316, e-mail: info@caravancentrumdelden.nl , website: www.caravancentrumdelden.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?

Lifestyle