woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsCaravan Centrum Delden stopt ermee

Caravan Centrum Delden stopt ermee

Ambt Delden – Caravan Centrum Delden aan de Oude Postweg 35 in Ambt Delden stopt ermee. Henk en Liedy Keizer hebben beide de respectabele leeftijd bereikt van 70 jaar. Een opvolger is er niet. 

“Het was altijd een hobby van me, ons Caravan Centrum”, vertelt Henk, “en ik heb het jaren met veel liefde gedaan, maar een andere hobby van mij, samen met Liedy met de camper er op uittrekken, is er de laatste jaren bij in geschoten. Wij zijn klaar voor ons pensioen en gaan genieten van de rust.” 

Ruim 7 jaar stond Henk met zijn team klaar voor camperend Twente en zorgden zij dat iedereen veilig en onbezorgd op vakantie kon. Maar nu hebben ze al een hele route uitgestippeld waar ze met de camper nog naar toe willen. Henk’s ogen glinsteren: “We willen nog naar Rügen en langs de noordkust van Duitsland. En dan overal twee tot drie dagen blijven staan en genieten van het uitzicht! Maar ik zal de klanten ook missen. We hebben vreselijk veel lol gehad en we hebben altijd hele leuke, trouwe klanten gehad. Liedy en ik willen dan ook via deze weg iedereen heel erg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wij wensen iedereen het allerbeste toe.” 

Natuurlijk staat bij Henk en Liedy de deur nog open voor een praatje en een kopje koffie maar 1 augustus valt definitief het doek voor het Caravan Centrum. Ze nemen nu ook geen werk meer aan maar er is dus nog wel gelegenheid afscheid te nemen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle