dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenCarelshaven viert feest: 14 punten in restaurantgids Gault & Millau en award...

Carelshaven viert feest: 14 punten in restaurantgids Gault & Millau en award populairste trouwlocatie van OverijsselDelden – Het jaar begint goed voor Carelshaven. De vele renovaties, veranderingen en vernieuwingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd, werden deze week op verschillende manieren beloond. Zo heeft Carelshaven wederom 14 punten en 2 koksmutsen behaald bij Gault&Millau en is er tevens een hele mooie recensie gepubliceerd. Daarnaast werd Carelshaven op Valentijnsdag verrast met de award ‘2e plaats Trouwlocatie van het jaar, provincie Overijssel’.

Restaurantgids Gault & Millau: 14 punten voor Carelshaven

Met 14 punten en een geweldig mooie recensie mag Carelshaven zich weer bij de top van de Nederlandse gastronomie rekenen. “Een hele mooie waardering voor Carelshaven en voor ons team, waar we heel erg trots op zijn”, aldus Alco van Berkel.

Maandag 13 februari is de nieuwste editie van de Gault&Millau gids gelanceerd. Gault&Millau is dé restaurantgids voor de Nederlandse gastronomie. Dit jaar telt de gedrukte gids 74 Nederlandse Restaurants, elk beoordeeld op basis van 20 punten.

Award 2e plaats populairste trouwlocatie provincie Overijssel

Op Valentijnsdag werd Carelshaven verrast met wel een heel mooi Valentijnscadeau: de award ‘2e plaats Trouwlocatie van het jaar 2023, provincie Overijssel’. Deze prijs is gebaseerd op het aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. Het is het twaalfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. Toptrouwlocaties organiseert vijf keer per jaar de bekende Open Toptrouwlocatie Route: de landelijke open dag voor trouwlocaties, waar Carelshaven ook aan deelneemt.

Over 2,5 week staat de eerste bruiloft van het jaar weer op de planning, iets waar het gehele team van Carelshaven al weer naar uit kijkt. “We zijn weer druk aan de slag met alle voorbereidingen. Zo hebben we dit jaar weer nieuwe weddingdecoratie en wordt onze stretchtent op het landgoed nóg feestelijker.”

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle