donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenCarintreggeland Huis De Wieken zoekt vrijwilligers

Carintreggeland Huis De Wieken zoekt vrijwilligers

Delden – Carintreggeland Huis De Wieken in Delden zoekt nieuwe vrijwilligers voor individuele activiteiten met bewoners. Maar ook voor het serveren van maaltijden en hulp bij de koffie-ochtenden. Komt u het team vrijwilligers versterken?   

Vrijwilligers zijn onmisbaar en bieden de bewoners net wat extra aandacht door het persoonlijke contact en het bieden van een luisterend oor. De Wieken heeft een vaste groep vrijwilligers, die verschillende activiteiten met bewoners verzorgen. Zij worden bijvoorbeeld ingezet bij groepsactiviteiten, bij het koffie schenken in de ontmoetingszaal en bij individuele activiteiten met bewoners. Zoals het maken van een wandeling, samen de krant doornemen, helpen bij een hobby of gewoon door een luisterend oor te bieden. Ook voor het serveren van de maaltijden worden er vrijwilligers gezocht, zowel in De Wieken als voor het naastgelegen Carintreggeland Huis St. Elisabeth in Delden.  

Vindt u het fijn om iets voor anderen te betekenen en vindt u het leuk om contact met ouderen te leggen? En heeft u één of meer dagdelen per week tijd beschikbaar? Neem dan contact op met Carintreggeland. U kunt zelf aangeven op welke dagdelen u beschikbaar bent. 

Vrijwilligers hebben geen specifieke opleiding nodig. Wel is het belangrijk dat u kennis en (zo mogelijk) ervaring heeft in de omgang met ouderen. Er kan worden gevraagd naar een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.).

Voelt u zich aangesproken of wilt u meer informatie?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Gerdi Kole, telefoon: 06-50064950, e-mail: g.kole@carintreggeland.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle