dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeCultuurCarl Wittrock te gast in radioprogramma Dubbelportret

Carl Wittrock te gast in radioprogramma Dubbelportret

Hof van Twente – Carl Wittrock is een bekende naam in Goor. Hij is te gast in het radioprogramma Dubbelportret op zondag 23 mei, eerste pinksterdag, tussen 11.00 en 12.00 uur. 

Carl Wittrock is een nationaal en internationaal bekende componist en dirigent. Muziek is zijn grote passie en het werd zijn beroep. Hij was het die ter gelegenheid van de viering van tweehonderd jaar koninkrijk het muziekstuk Voor Oranje componeerde. En hij was het die in de Haagse Ridderzaal het Goors Harmonieorkest Apollo dirigeerde in het bijzijn van de koning en koningin. Maar presentatoren Riet van den Burg en Ciska Freriksen willen meer van Carl weten. Wie is hij, uit welk nest komt hij, wat doet hij nu dagelijks en wat is zijn toekomst? 

Wilt u nu echt weten wie Carl Wittrock is? Luister dan zondag 23 april om 11.00 uur naar Dubbelportret op Hofstreek Omroep. De herhaling van het gesprek met Carl is tweede pinksterdag ook om 11.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws