dinsdag, 21 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenChinees-Indisch Restaurant Hong Kong sluit per 1 januari 2024

Chinees-Indisch Restaurant Hong Kong sluit per 1 januari 2024

De langst zittende Chinees in de regio sluit eind van het jaar de deur. De twee broers Danny (67) en Pen (64) Cheung gaan vanaf 1 januari 2024 genieten van een welverdiend pensioen. Hong Kong zit al sinds 1975 op de bekende plek aan de Langestraat 31. Ze hebben in de afgelopen 48 jaar een uitstekende reputatie en een groot klantenbestand in de regio opgebouwd. Vanaf 2024 zullen die klanten moeten uitwijken naar een alternatief. 

Danny en Pen hebben weliswaar kinderen, maar die hebben geen van allen de ambitie om het restaurant voort te zetten. “Ze hebben gezien hoe hard je moet werken; vroeg eruit en altijd laat thuis. Ze hebben bijna allemaal jonge kinderen en willen graag meer thuis zijn. Misschien dat er zich nog een overnamekandidaat meldt in de komende maanden maar anders is het over en sluiten”, zegt Danny Cheung. De broers wilden de sluiting graag op tijd aankondigen zodat het niet als een verrassing komt.

Pen-(links) en Danny Cheun (uiterst rechts) in 1987

Internationale prijzen

Het Chinees-Indisch restaurant heeft vele internationale prijzen gewonnen waaronder een derde prijs op een wereldkampioenschap in Japan in 2000, maar ook het predicaat ‘International Master Chef for Chinese cuisine’ in 2009. Gelukkig kan een ieder nog ruim 10 maanden van de kookkwaliteiten van de heren genieten. In november en december van dit jaar zullen er nog een paar leuke acties komen, maar daarover later meer. Zoek je nog een vakantiebaantje? Vanaf de leeftijd van 14 jaar kun je je in het restaurant melden en kijken of het iets voor je is. 

Danny en Pen willen al wel vast hun klanten bedanken dat zij hun al die jaren trouw zijn gebleven en hopen u dit jaar nog met regelmaat terug te zien. Chinees-Indisch Restaurant Hong Kong, Langestraat 31 in Delden, telefoon 074-3762034. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle