maandag, 3 oktober 2022
spot_img
HomeNieuwsCollecte KWF Diepenheim

Collecte KWF Diepenheim

4-10 september 2022

Diepenheim – In de week van 4-10 september wordt er in Diepenheim weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. Diepenheimers die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon.

Geen bus, maar een collectebord

KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte. Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus de straat op hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend. Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

1 op de 3 krijgt kanker

Dat is hard nodig, want nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Elke euro komt goed terecht. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker. Dit jaar hopen we weer op een mooi bedrag!

Collectanten gezocht

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Diepenheim is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan via de website: www.kwf.nl/collecteermee

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle