zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenComputerspeciaalzaak Tronic.nl opent tweede locatie

Computerspeciaalzaak Tronic.nl opent tweede locatie

Delden – Tom Roetgerink, mede-eigenaar van Computerspeciaalzaak Tronic.nl is blij dat het eindelijk zover is: “Wij hebben ons nieuwe pand aan De Dennen 15 betrokken. Nadat we in 2014 zijn verhuisd naar de Nieuwstraat is het nu hoog tijd weer een stap verder te gaan. Twee jaar geleden zijn we begonnen met de opbouw van de nieuwe locatie, die in eerste instantie werd gebruikt voor onze webshop en door de technische dienst.”

Covid-maatregelen, bestemmingsplan en verschil particulier/zakelijk

De heren van Tronic.nl liepen tegen tal van regels en wetgeving op, waardoor het misschien niet helemaal duidelijk is wie, wat, waar, wanneer mag doen. Tom licht toe: “Wij zijn ontzettend blij met al onze vaste particuliere en zakelijke klanten en op korte termijn mag iedereen bij ons een kijkje komen nemen. In grote lijnen blijft alles hetzelfde, ons aanbod, onze service maar ook het personeel.” Gaat de locatie aan de Nieuwstraat dan niet dicht? Tom: “De oude locatie blijft op afspraak geopend voor het bekijken van tv’s en witgoedapparatuur. Het hele computergebeuren verhuist mee.” 

Wat verandert er dan wel? 

De fysieke computerwinkel verdwijnt op termijn voor de particulier, want aan De Dennen is dat in strijd met het bestemmingsplan. Als ondernemer (iedereen met een KvK-nummer) mag je wel komen winkelen in de voorraad/showroom op de nieuwe locatie. Verder is Tronic.nl voor de particulier bereikbaar voor reparatie, onderhoud, installatie en verkoop via de website. Aan de zaak bestellen kan ook. De producten kunnen dan worden thuisbezorgd en desgewenst geïnstalleerd. 

Gecompliceerd

Tom Roetgerink geeft toe dat het niet in een zucht valt uit te leggen en raadt daarom aan voor wie twijfelt, hen eerst even te bellen. Er kan dan rustig uitgelegd worden aan welke regels ze zich moeten houden, maar dat er nog legio mogelijkheden zijn. “Dus particuliere en zakelijke klant: meld je bij ons voor alles wat met computers te maken heeft. Bijvoorbeeld voor de verkoop van laptops, tablets, telefoons, accessoires, computers en monitoren, zowel nieuw als gebruikt. Maar we doen ook reparatie en installatie van computers, laptops, telefoons en kleine zakelijke oplossingen in netwerk, computers, et cetera. Bel ons ook voor het aansluiten van een modem/router, een computerprobleem of voor de installatie van een nieuwe printer”, besluit Tom. Toch nog gecompliceerd? Tom: “Bel ons dan even, dan komt alles goed!” 

Verkoop Reparatie Onderhoud Installatie, De Dennen 15 in Delden, tel. 074 8531228; www.tronic.nl. Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle