woensdag, 27 januari 2021
Home Cultuur Corona de baas met v.v. Rood Zwart’s online Sinterklaas

Corona de baas met v.v. Rood Zwart’s online Sinterklaas

Nog enkele plekken vrij voor as weekend 

Delden – Elk jaar is het weer groot feest als Sinterklaas de huizen van vele Deldense kinderen bezoekt. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk, want ook de Sint behoort tot de risicogroep en dus moet hij zich aan de RIVM/Covid richtlijnen houden en zijn huisbezoeken niet mogelijk. 

v.v. Rood Zwart regelde de huisbezoeken van Sint en zijn pieten al tientallen jaren en wil ook dit jaar graag wat betekenen voor de Deldense kinderen en heeft een mooi alternatief gevonden. Echter, dit jaar moet het net even iets anders. Helaas mag de al aangekondigde Sint Drive-through op de Rood Zwart parkeerplaats niet doorgaan. Dat is balen, helaas pindaklaas. Maar: ze kondigen bij deze met gepaste trots aan:

Videobellen met de Sint: De Sint belt, op afspraak, online op om uw (klein)kinderen voor te lezen uit het grote boek en blij te maken met pepernoten en cadeaus, die de pieten bij uw huis afleveren (uiteraard allemaal coronaproof). Het geeft net iets extra’s aan uw pakjesavond! De Sint gaat er weer vol voor om ook dit jaar uw kinderen een onvergetelijk en magische avond te bezorgen.

Op deze manier hopen ze dat de kinderen en (groot)ouders toch een fijne pakjesavond krijgen en met een warm gevoel aan dit familiefeest terugdenken. Als u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u contact op nemen met Rian Aarnink (06-10154699). Er zijn nog enkele plekken vrij voor aanstaand weekend. Rian neemt dan contact op met de regelpiet om een afspraak in te plannen en alles (tegen een kleine vergoeding) rond te maken. Of kijk op https://www.roodzwart.nl/corona-de-baas-met-vv-rood-zwarts-online-sinterklaas/

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws