woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimCursus ‘Kunstervaring’ in Diepenheim

Cursus ‘Kunstervaring’ in Diepenheim

Diepenheim – In 2020 organiseerde Kunstvereniging Diepenheim in samenwerking met kunsthistoricus Erik Lips de cursus Kunstervaring. Een cursus waarbij op een laagdrempelige wijze kennis wordt gemaakt met het brede begrip ‘kunst’. Vanwege het succes van vorig jaar wordt de cursus dit najaar nogmaals georganiseerd.

In de cursus staan vijf thema’s centraal die breed en associatief van karakter zijn waardoor ze de kans bieden om diverse vormen van kunst te behandelen. Van beeldhouwkunst tot fotografie en van architectuur tot games. Tussen de thema’s en de rijke historie van de Kunstvereniging worden verbanden gelegd waardoor die geschiedenis in een bredere context wordt geplaatst. Het delen van ervaringen rondom kunst staat centraal, waarbij Erik de thema’s toelicht en de gesprekken inleidt en stuurt. 

Er is plek voor maximaal 14 deelnemers, intiem genoeg om op een prettige en constructieve manier met elkaar van gedachten te wisselen. 

Data: maandag 13 september, 4 oktober, 18 oktober, 8 november en 22 november.

Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Gerry Voskamp via info@kunstvereniging.nl  Aanmelden kan tot 5 september.     Foto: Tessa Wiegerinck

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle