zondag, 3 juli 2022
spot_img
HomeCultuurDag van het Kasteel heeft nieuwe website

Dag van het Kasteel heeft nieuwe website

De ‘Dag van het Kasteel’-website is geheel vernieuwd. Niet alleen de indeling is in een moderner jasje gestoken, maar ook het gebruiksgemak van de website is vergroot. “Op de nieuwe website vinden bezoekers in een oogopslag alle onderdelen van ‘Dag van het Kasteel’. Uiteraard zie je meteen welke kastelen en buitenplaatsen je op 24 mei kunt bezoeken en wat voor een programma’s de deelnemers hebben. Maar je vindt er ook bijzondere verhalen over het thema ‘Wat? Water!’ en het laatste nieuws”, zegt Janneke van Dijk, projectleider Dag van het Kasteel. 

Dit jaar staan er weer verschillende Archeo-trails en nieuwe verrassende Waterwandelingen op het programma. Allemaal rondom het eerder aangekondigde jaarthema ‘Wat? Water!’ De rol van water op kastelen en buitenplaatsen. Je bezoek plannen doe je in één klik op Alle Kastelen, waar je via een interactieve kaart en verschillende filters de ideale locatie kan vinden om op 24 mei 2021 (tweede pinksterdag) langs te gaan. 

Net als vorig jaar beleef je een gedeelte van deze kastelendag online op DvhK | Digitaal. Deze landingspagina neemt je mee in alle interessante water-weetjes en persoonlijke verhalen, om het thema volledig uit te diepen. “Wij delen deze informatie graag zodat bezoekers nét zo enthousiast worden over het thema als dat wij dit zijn”, vertelt communicatiemanager Freek Minderman over dit portal.

De programma’s zijn volop in de maak en komen in de loop van maart online, dus houd de website in de gaten.

Dag van het Kasteel is het enige landelijke publieksevenement dat kastelen en buitenplaatsen in de spotlight zet. Samen met meer dan honderd kastelen en buitenplaatsen worden de diversiteit van dit erfgoed en de veelzijdigheid van de daaraan verbonden verhalen tot leven gebracht. Benieuwd naar meer verhalen? Bezoek de website: dagvanhetkasteel.nl 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws