woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeLifestyleDancing with Marie Antionette

Dancing with Marie Antionette

Markelo – Uit je dak gaan, zoals ze dat in de 18e eeuw zouden doen! Zouden ze toen net zo hebben gefeest als nu? Of was het toen een stuk saaier? Na het televisieprogramma Dancing with the Stars eens goed onder de loep te hebben genomen, gaan een danser en de Barok Bende terug in de tijd op zoek naar de top tien van Marie Antoinette. Het wordt swingen geblazen op hits uit de tijd van het Franse Hof en natuurlijk in de tuinen van prachtige kastelen. 

De Barok Bende is een fluctuerend ensemble dat ‘Early Music’ brengt op een verrassende nieuwe manier zonder de muzikale waarden uit het oog te verliezen. Ze zoeken samenwerking met andere kunstvormen, culturen en street style worden bewust opgezocht om zo over eigen grenzen te stappen en spannende, knarsende voorstellingen te maken. 

De voorstellingen vinden plaats op: 

– 9 september- Kasteel Weldam in Markelo om 19.30 uur

– 11 september- Kasteel de Wiersse in Vorden om 15.00 uur

Voor Kasteel Weldam kosten: per persoon 15 euro en zijn 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Tickets zijn te koop via onze website www.barokbende.nl. Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten, dit in verband met de coronamaatregelen. Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dus wees er snel bij en reserveer nu alvast je kaartje.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws