maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsBenteloDe Hondenhoeve bestaat 1 jaar

De Hondenhoeve bestaat 1 jaar

Bentelo – Na 21 jaar Venhoeven dier & tuin, hebben Theo en Paulien Venhoeven vorig jaar het roer omgegooid en zijn verder gegaan met
Venhoeven overkappingen en een hondenspeciaalzaak, de Hondenhoeve. Op Dierendag 2020 was er een grootse opening, er volgde een vliegende start in coronatijd, waarin heel veel baasjes een puppy aanschaften en daarbij goed de weg naar de Hondenhoeve wisten te vinden. 

Inmiddels is het assortiment nog verder uitgebreid en vindt u bij de Hondenhoeve een zeer groot assortiment met alle benodigdheden voor uw hond, van ontworming tot functionele hondenkleding. Aanstaande zondag 3 oktober is er een hondenfeest georganiseerd, een greep uit de activiteiten: doe mee aan de workshop ‘snuffelmat maken’, gratis je hond wassen in de wasstraat, modeshow met hondenkleding om 15.00 uur en om 12.00 uur staat er een hondenbrunch klaar. Ook is er een gratis gezondheidscheck, nageltjes knippen, een hindernisbaan en een loterij met heel veel mooie hondenartikelen. Kortom: De Hondenhoeve maakt er een mooie hondse zondag van! Zie ook de advertentie op de dierendagpagina voor superscherpe acties. De Hondenhoeve is gevestigd aan de Bentelosestraat 46b in Bentelo. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle