zaterdag, 17 april 2021
Advertentie
Home Nieuws Bentelo ‘De Hondenhoeve’ officieel geopend

‘De Hondenhoeve’ officieel geopend

Bentelo – Venhoeven Overkappingen en voorheen Venhoeven Dier & Tuin aan de weg van Bentelo naar Delden vierden zondag 4 oktober op Dierendag groots de officiële opening van hun hondenwinkel en maakten de nieuwe naam ervan bekend. Sinds maart zijn ze al aan het verbouwen. Paulien en Theo Venhoeven kozen bewust voor twee specialisaties, namelijk een hondenspeciaalzaak en overkappingen. 

Lezers van het Hofweekblad konden een naam bedenken en insturen voor de speciaalzaak voor hondenvoer, -snacks en -accessoires en een webshop. De winnaar kan een jaar lang gratis hondenbrokken voor één hond van hun eigen merk tegemoetzien. Echter er waren twee winnaars die dezelfde winnende naam hadden bedacht: De Hondenhoeve is het geworden. 

Een heus hondenfeest

Op zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur kon iedereen met of zonder hond een kijkje komen nemen in de gloednieuwe hondenspeciaalzaak. Voor de hond was het een heus hondenfeest. Er waren tal van leuke gratis activiteiten zoals een hondentrainster die opvoedadviezen gaf en elke hond kon zich uitsloven in de naastgelegen grote weide vol leuke behendigheidsspellen. Als ze daarvan vies waren geworden, konden ze zo door de hondenwasstraat in en werden ze lekker droog geföhnd. Daarna nageltjes knippen en een gebitscontrole, gezondheidscheck, een deskundig vachtverzorgingsadvies en desgewenst een vlooienbestrijdingsbehandeling: helemaal klaar om voor de fotograaf te poseren. Ook was er een proeverij met allerlei lekkernijen. Eigenaren Theo en Paulien Venhoeven en hun team hebben alle zeilen bij moeten zetten om alles af te krijgen voor deze grote dag. Maar het resultaat mag er zijn en daar zijn ze met recht trots op. 

Venhoeven natuurbrok

De speciaalzaak van ruim 200m2 heeft echt alles op het gebied van hondenvoer, speeltjes, kleding, riemen, en nog veel meer. Ook hebben ze hun eigen hondenbrokkenlijn, Venhoeven natuurbrok, die ook online kan worden besteld. “Een unieke samenstelling, die zeer goed en gezond is voor de hond. Klanten zijn er erg tevreden over”, aldus Paulien. Nieuwsgierig? Kom kijken bij de Hondenhoeve aan de Bentelosestraat 46c in Bentelo. 

Winnaars prijsvraag

Bedenkers en winnaars naam de Hondenhoeve: Ceciel Lutke Veldhuis en Bert Sanders.

Troostprijs voor Marianne Asteleijner: ze heeft veel leuke foto’s van haar hond ingezonden met de naam Venne.

Er waren maar liefst 10 personen die dachten dat ‘de Hondenhoeve’ de nieuwe naam werd. Zij hebben een verwenpakket gewonnen en Sandra Veehof is uitgeloot en mag een dinerbon van Eastern Plaza ophalen. 

Winnaars verwenpakket: Saskia Kemper, Manon Hartgerink, Jolanda Drenthe, Boudine Slot, Els Baak, Carolien Huisstede, Tineke Dijkstra, Chantal Essink-Exterkate en Marion Koning ter Heege.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle