donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeSportDelden City Run op 25 september 

Delden City Run op 25 september 

Delden – Na een eerste editie in 2019 is het nu eindelijk zover: zondag 25 september organiseert de Lionsclub nu samen met Kidsevents Delden, opnieuw een Delden City Run #DCR. 

Tijdens de Delden City Run ontdek je Delden op een geheel nieuwe manier. Geen rechte wegen, maar een verkenningsloop door en langs de idyllische straatjes, gebouwen en winkels van Delden. Landgoed Twickel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Langs het parcours en in de gebouwen beleef je bijzondere momenten.

De #DCR is geen wedstrijd maar een sportevenement voor alle leeftijden en er is geen tijdregistratie. Onderweg heb je tijd om selfies te maken van deze unieke belevenis en deze met je vrienden te delen. Na de finish is er volop gelegenheid om samen met de toeschouwers gezellig wat te drinken…en natuurlijk om je bijzondere ervaringen te delen!

Ook deelnemen aan dit evenement? Meld je dan nu aan via www.lionsdeldenevents.nl. Hier vind je ook meer informatie. De opbrengst zal worden gebruikt voor de goede doelen die de Deldense Lionsclub steunt.

Vertrek (verzamelen vanaf 10.30 uur) en finish vinden plaats op de Cramersweide. Hotspots die worden aangedaan zijn: Landgoed Twickel met de paardenschuur en watertoren, verpleeghuis St. Elisabeth, , De Burgemeester, Sandra’s bloemen, Femi’s, de Kerken, De Sevenster, Wonen Delden, The Readshop en een fotostop op het bordes van het Zoutmuseum.

De Lionsclub Delden en Kidsevents Delden zijn genoemde bedrijven en instellingen bijzonder dankbaar voor hun spontane medewerking!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws