donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeSportDelden Open biljarttoernooi

Delden Open biljarttoernooi

Delden – De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar voor de zesde keer het Delden Open biljarttoernooi. De voorgaande edities waren een groot succes en de zesde editie is daarom een logisch vervolg. Dit jaar gaan de wedstrijden begin mei van start met de spelsoorten Libre en Driebanden Klein. De exacte startdatum zal nog worden vastgesteld.

Iedereen uit Delden en omstreken (minimum leeftijd 16 jaar) mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. De moyenne grenzen zullen bij Libre lopen vanaf 0,50 tot en met 5. Bij het Driebanden is het minimum aantal te maken caramboles 15. De toernooileiding zal voor de deelnemers die geen moyenne hebben, het moyenne bepalen. Het is mogelijk om voor beide spelsoorten in te schrijven. 

Het toernooi wordt gespeeld op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn. De data voor de halve finales en de finale worden nog bekend gemaakt. Deze wedstrijden zullen op een zaterdag gespeeld gaan worden. 

Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de prijzenpot. 

Opgeven kan aan de bar van De Boemel of via de mail feyenoord68@hotmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel moyenne. Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden. 

Inschrijven kan tot en met 28 april.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws