dinsdag, 21 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldense Maud Hartgerink finaliste Miss Teen of Overijssel 

Deldense Maud Hartgerink finaliste Miss Teen of Overijssel 

Foto: Roy Froma

Delden – Binnenkort strijden er weer 20 dames voor de titel Miss Teen of Overijssel. Dat Hof van Twente het goed doet bij deze verkiezing zagen we vorig jaar al. Dit jaar is Maud Hartgerink uit Delden ook één van de 20 finalisten. Zaterdag 19 maart is de finale. 

Naast het feit dat ze heel blij is dat ze in de finale zit, zet ze zich ook in voor de Linda Foundation. Maud licht toe: “Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, wil ik ze een steuntje in de rug geven. Ik probeer zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze kinderen. Ik heb bijvoorbeeld veel donaties gekregen en heb een flessen inzamelingsactie gehouden.” 

Via de link: www.actievoorlindafoundation.nl/fundraisers/maud-hartgerink hoopt Maud dat er nog veel meer donaties komen. In haar vrije tijd vindt Maud het leuk om met  haar vriendinnen op stap te gaan en ook speelt ze handbal op divisieniveau. De laatste tijd is ze heel druk met de trainingsdagen van Miss Beauty. Afgelopen zondag was de laatste trainingsdag voor de finale. “Nu komt het toch wel heel dichtbij en de gezonde spanning begint nu wel echt te komen”, vertelt Maud. Ze is tot nu toe al heel blij met alle stemmen voor de verkiezing Miss Teen of Overijssel die ze nu al heeft ontvangen, maar elke stem erbij is fijn.

Wil je ook op Maud stemmen? Dat kan nog steeds door een sms te sturen naar 3010 met de tekst erbij: Poll Overijssel Maud 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle