dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleDeldense zwem4daagse 13-14-15-16 juli

Deldense zwem4daagse 13-14-15-16 juli

Delden – De 44e Deldense Zwem4daagse kwam in coronajaar 2020 te vervallen, dat laten ze zich op De Mors niet nog eens gebeuren. Nu de coronamaatregelen stevig versoepeld zijn, zal in de eerste week van de zomervakantie alsnog een vierdaagse gezwommen worden. 

“Juist na een jaar waar veel sporten aan banden werden gelegd en waarin evenementen als de wandelvierdaagse zijn geschrapt, moet iedere mogelijkheid worden aangegrepen om beweging onder vooral de kinderen aan te moedigen. Dat is precies wat er gebeurt tijdens de zwem4daagse”, aldus Bart Schurink van de SBR. In de vierdaagseweek moet dagelijks 250 (tot 10 jaar) of 500 (vanaf 10 jaar) meter gezwommen worden over de breedte van het bad. 

Naast de noeste arbeid, biedt de vierdaagse op De Mors traditioneel een uitgebreid randprogramma. Zowel in het diepe, het ondiepe baden, op de plateaus als op het veld is genoeg vertier. Zo wordt de vierdaagse dit jaar geopend met een watershow van de Deldense brandweer en afgesloten met een roofvogelshow. Verder kenmerkt deze editie zich door muzikale verrassingen, zoals die van Grandijoost en Pure. Op de vrijdagavond is er voor volwassen een leuke slotact in het kade van 50 jaar De Mors. Tijdens een 80s/90’s-Party kan er onder het genot van een hapje en een drankje genoten worden van een tropische sfeer, (live)muziek en natte nostalgie.

Deelnemers kunnen zich vanaf 5 juli aan de kassa van het bad of via de scholenaanmelding opgeven. De kosten bedragen € 5,00 per persoon (ongeacht de leeftijd). Een deelnemerskaart geeft recht op badentree van 17.30 tot 19.00 uur, deelname aan de randactiviteiten en een leuke verrassing van Paviljoen de Mors. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws