dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleDerde Haringparty Hof van Twente bij De Bebsel in Goor

Derde Haringparty Hof van Twente bij De Bebsel in Goor

Foto: Wijnand Kristiaans

Dinsdag 20 juni 2023 16.00 – 20.00 uur

Hof van Twente – Na twee geweldig geslaagde edities van Haringparty Hof van Twente in respectievelijk Delden en Markelo, is het dit jaar de beurt aan Goor. Een ongewoon leuke middag en avond wacht u op een gewone doordeweekse dag bij De Bebsel: dinsdag 20 juni 2023! 

De Haringparty Hof van Twente is een netwerkevenement voor ondernemers en andere geïnteresseerden in Hof van Twente. Na Delden en Markelo is er nu gekozen voor Goor: Zalencentrum De Bebsel gaat dit jaar het evenement faciliteren. De gezamenlijke Goorse horeca gaat op geheel vrijwillige basis de heerlijkste gerechtjes en dranken maken voor de gasten. Er is live entertainment, veel gezelligheid en natuurlijk de nieuwste haring! Naast het vaatje Nieuwe Haring zullen er ook andere interessante en waardevolle items worden geveild waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar zelfs twee goede doelen!

Waterspel op Speeltuin en Kinderboerderij het Kukelnest

Het Kukelnest, ook wel symbool voor ‘Kinderdroomplek’, zag afgelopen jaar hun plan voor een geheel gerenoveerde waterplek in duigen vallen. Reden waren de torenhoge energiekosten en inflatie. Het waterspel op het Kukelnest is een plek met zand en water met leuke waterloopjes, een soort strand waar kinderen zandkastelen kunnen bouwen.  Het huidige waterspel is ernstig verouderd en aan vervanging toe. Dit is het eerste goede doel. 

Stichting Franje

Het tweede goede doel is Stichting Franje, die grotendeels gerund wordt door lieve, toegewijde vrijwilligers om ouderen in Hof van Twente een leuke dag te bezorgen. Stichting Franje is een organisatie zonder winstoogmerk, met als doel ‘Franje’ oftewel kleur te geven aan het leven van ouderen. De stichting organiseert diverse activiteiten zoals ‘Eten doe je samen’, rolstoelwandelingen en de soos. Ook verzorgen ze in opdracht van de gemeente het vervoer van ouderen naar diverse dagbestedingscentra. Daarnaast is ‘Reisland’ een onderdeel van Stichting Franje. ‘Reisland’ organiseert een aantal keren per jaar diverse dagtochten en éénmaal per jaar een tweedaagse reis. Deze reizen worden tegen kostprijs aangeboden. 

Sponsorpakketten

De Haringparty Hof van Twente is bij uitstek een mooie gelegenheid om je eigen bedrijf onder de aandacht te brengen en te netwerken in een ongedwongen sfeer. Daarnaast steun je daarmee niet één maar twee goede doelen die belangrijk zijn voor Goor en Hof van Twente. 

Als ondernemer in Hof van Twente kun je een sponsorpakket aanschaffen. Precies weten hoe het werkt? Stuur dan even een e-mail naar info@haringpartyhofvantwente.nl. 

Houd ook zeker de berichtgeving in het Hofweekblad in de gaten of kijk op www.haringpartyhofvantwente.nl.            

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws