zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteDieren van de Hof en de namen zijn...

Dieren van de Hof en de namen zijn…

Goor –  Nog maar kort zijn de vier kittens te gast in de opvang van Nicole, maar nu al zijn ze niet meer in het huishouden weg te denken. Steeds meer worden hun eigen karaktertrekken zichtbaar en dat is natuurlijk erg mooi om mee te mogen maken en te delen. 

De warme dagen waren wel een uitdaging, maar gelukkig kon de kittenkamer voldoende gekoeld worden in de avond en nacht zodat dit toch goed verlopen is. Desalniettemin was het erg fijn toen het wat koeler werd.

Wie is wie

In het vorige artikel riep Nicole de lezers van het Hofweekblad op om namen in te sturen. En wat kreeg Nicole leuke reacties! Uit de reacties heeft Nicole gekeken naar alle namen en bij wie de naam goed past. Het kan dus maar zo zijn dat je een naam nu te lezen krijgt die jij hebt ingezonden! Dit zijn ze geworden:

Kitten nummer 1 op de foto werd door een vriendin van Nicole al snel met Batman vergeleken, maar toch is het Timmy geworden. Hij is de kleinste van het stel en houdt erg van kletsen. In het spelen is hij zachtaardig en bij nieuwe dingen kijkt hij eerst even de kat uit de boom. 

Nummer 2 is een ware publiekslieveling en fotomodel. Daarnaast is ze soms wat brutaal maar kan ze ook heerlijk bij je komen spinnen en kopjes geven. Ze is vrolijk en ondernemend en erg dol op het spelen met muisjes. Zij heeft de naam Teddy gekregen. 

De nummer 3 van de foto is wederom een mooie kater. Behendig weet hij tegen Nicole haar benen op te klimmen om vervolgens vanaf haar schouder mee te kijken bij alles wat ze doet. Het duurt dan vaak niet lang of Nicole hoort hem spinnen. Deze knapperd heeft de naam Tobias gekregen en is vaak samen te zien op avontuur met nummer 4.

De laatste van dit nest, nummer 4, is dan weer een poesje. Zoals hierboven staat, gaat zij vaak op avontuur met haar broer Tobias. Zij is een poesje die weet wat ze wil en er liever niet al te lang op wacht. Haar behendigheid in het klimmen en rondspringen is erg leuk om te zien en geeft een goed beeld van haar energie. En daarom mag zij de naam Twinkle dragen.

Timmy, Teddy, Tobias en Twinkle hebben zelf laten weten de namen erg leuk te vinden.

Zwerfkitten(s) gevonden? Laat ze niet aan hun lot over!

Help zwerfkittens! Dit kan door contact op te nemen met Stichting Zwerfkatten Nederland. Mail naar: melding@stichtingzwerfkattennederland.nl. Bellen kan ook met collega Nelly op nummer: 085-077 8413. Dieren van de Hof is een kleinschalige dierenopvang binnen de gemeente Hof van Twente. Momenteel richt ik me met name op de opvang van (zwerf)kittens. Op de hoogte blijven? Dat kan via www.facebook.nl/dierenvandehof. Meer informatie of interesse in een kitten? Mail dan naar info@ dierenvandehof.nl of stuur een bericht via de Facebookpagina. Plaatsbare kittens worden ook aangeboden via asiels.com. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle