zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleDieren van de Hof: kittens zijn de échte winnaars

Dieren van de Hof: kittens zijn de échte winnaars

Goor – Afgelopen donderdag was de awardshow voor de hoffelijkheidsprijzen. Nicole was met haar kittenopvang genomineerd voor de award ‘Held van de Hof’. Helaas won ze niet, maar Juf Sanne Assink wel. Dieren van de Hof wil ook via deze weg Sanne feliciteren met haar prijs. 

Echte winnaars

Heel erg was dit echter niet voor Nicole en Clemens, de andere genomineerde brandweerman. De avond zelf was erg gezellig en super georganiseerd door Hofmarketing en de nominatie alleen al was al zo waardevol. Daarnaast deelde Clemens een inzicht die voor Nicole 100% waarheid is. Want, zo zei hij: “De kittens die jij helpt zijn de echte winnaars!”

Zeven nieuwe schatten

Voorafgaand aan de avond kreeg Nicole van de Directrice van Stichting Zwerfkatten Nederland, die overigens ook bij de awardshow zelf aanwezig was, zeven nieuwe kittens voor in de kittenkamer. Deze kittens hebben een leeftijd van ongeveer 12 weken en zijn dus al wat ouder. Daarnaast is angst iets wat nu nog veel speelt bij een paar van hen, waardoor een gezamenlijke foto nog niet wilde lukken. Ook hadden deze kittens last van vieze oogjes. Uiteraard gaat Nicole ook voor deze zeven zodanige zorg dragen zodat deze kittens straks gezond en sociaal een nieuw huisje kunnen vinden. 

Voorstelrondje

De groep van zeven bestaat uit drie poesjes en vier katertjes. De poesjes zijn: Nora – een cypers bruin meisje met een blotched patroon, Nyssa – een zwart meisje die graag hoog zit en Nadia – een lief cypers bruin meisje die op de foto te zien is. De katertjes zijn: Noah – rood witte jongen die dol is op aandacht, Navy – een zwarte jongen die juist nog heel erg aan aandacht moet leren wennen, Neo – ook een zwarte jongen die hopelijk een nieuwe kans krijgt omdat hij op dit moment best wel ziek is, en Nox – een prachtige cypers bruine jongen die alles nog heel erg eng vindt. 

Melden en informatie

Zwerfkittens melden? Dat kan door te mailen naar melding@stichtingzwerfkattennederland.nl of te bellen met collega Nelly op: 085 – 077 8413. 

Voor informatie over Dieren van de Hof kunt u kijken op www.facebook.com/dierenvandehof of mailen naar info@dierenvandehof.nl  Plaatsbare kittens worden ook aangeboden via dierenasiels en verhuisdieren. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws