dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDierenkliniek De Hofmarke opent 2 januari haar deuren

Dierenkliniek De Hofmarke opent 2 januari haar deuren

Per 2 januari opent Dierenkliniek De Hofmarke haar deuren aan de Goorsestraat in Hengevelde. De eerste maanden in een pand achter Bistro De Kolenbrander, daarna in het pand waarin Bakkerij Nollen nu (tijdelijk) gehuisvest is.  

Carolien Roozeboom en Rianne Harperink zijn de twee enthousiaste initiatiefnemers achter deze kliniek. Beide zijn ervaren dierenartsen voor paarden en gezelschapsdieren. Voor de dames gaat met het opzetten van deze kliniek een droom in vervulling. Ze willen graag goed zijn in hun vak, maar vinden persoonlijke aandacht ook erg belangrijk. Doel is om dieren van optimale zorg te voorzien met een prettige werksfeer en hoog serviceniveau. De nieuwe praktijk wordt volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals bloedanalyseapparatuur, echo en röntgen. Ook voor alle gebitsbehandelingen bent u bij Dierenkliniek De Hofmarke aan het juiste adres. 

Carolien heeft al een aantal jaren haar eigen paardenpraktijk “EquiRooz”. Daarnaast werkt ze als zzp’er in de gezelschapsdieren en heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende praktijken.  Rianne heeft bij meerdere praktijken in de regio gewerkt in loondienst. Beide weten goed wat ze willen en welke normen en waarden belangrijk zijn binnen de praktijk. Drie enthousiaste assistentes maken het team compleet.  

De dames gaan keihard hun best doen Dierenkliniek De Hofmarke gezamenlijk tot een succes te maken. Vanaf 2-1-2023 bent u van harte welkom! 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle