donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDigitaal de sfeer proeven bij De Waerdenborch Holten en Goor

Digitaal de sfeer proeven bij De Waerdenborch Holten en Goor

Goor/Holten – De overstap naar de middelbare school is een grote en spannende stap. Deze tijd staat dan ook in het teken van beslissen welke vervolgschool het beste bij jou past. Nu een fysiek open huis geen optie is, kun jij als leerling uit groep 7 of 8 met jouw ouders aanhaken bij het digitale open huis van De Waerdenborch. Voor Goor is deze op zaterdag 29 januari en voor Holten vindt het open huis plaats op zaterdag 5 februari.   

De Waerdenborch is een openbare school voor vmbo (basis, kader en mavo), havo en vwo. We hebben twee locaties, namelijk in Holten en Goor. Goed onderwijs: dicht bij jou, dát is wat we onze leerlingen te bieden hebben. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, maar ook dat we iedereen gelijk behandelen. Wij geloven in jouw talent en we willen je dan ook graag stimuleren om deze te tonen. Laat maar zien wat je kunt!  Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je prettig voelt om je kwaliteiten te ontdekken. 

Het digitale open huis duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Elk uur vindt er een online deelsessie plaats waar een korte presentatie, een online rondleiding en Q&A onderdeel van zijn. Om 10.00 uur vindt de eerste deelsessie plaats voor vmbo-ers. Om 11.00 uur is het de beurt aan havo/vwo-leerlingen. Om 12.00 uur wordt weer ingezoomd op vmbo en om 13.00 uur is de laatste sessie waarin je alles te weten komt over havo/vwo. Uiteraard mag je ook meerdere sessies bijwonen. Inschrijven is heel wenselijk, zodat wij je de link naar de livestream kunnen toesturen. 

Toch liever onze locatie(s) met eigen ogen van binnen bekijken? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je aan te melden voor een rondleiding in kleine, coronaproof, groepjes. Hiervoor hebben we meerdere data gereserveerd, waar jij een keuze uit kunt maken. 

Meer informatie over inschrijven voor het digitale open huis, onze rondleidingen en het programma vind je op mijnwaerdenborch.nl. Op deze site staan ook nu al toffe filmpjes en allerlei informatie over alle vakken voor je klaar! Verdiep je dus gerust alvast in onze school. Heb je dringende vragen? Neem dan contact op met Niek Bosman (bsn@waerdenborch.nl).

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle