zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeNieuwsDistel Boerderij, Dier en Tuin verkoopt meer dan 40 verschillende soorten vogelhuizen

Distel Boerderij, Dier en Tuin verkoopt meer dan 40 verschillende soorten vogelhuizen

Bentelo – Distel Boerderij, Dier en Tuin heeft hierbij ook bewust gekozen voor een leverancier die mee denkt met het milieu. De leverancier produceert al meer dan 40 jaar in Nederland. De duurzaam geproduceerde producten behoren tot het topsegment van de markt en zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, riet en wilgenteen. Voor kleur en bescherming van de producten werken zij alleen met watergedragen acrylbeitsen. Alle rondhout en zaaghout komt uit duurzame PEFC gecertificeerde bossen. Het PEFC-keurmerk is een garantie voor verantwoord bosbeheer.

Op de productiehal liggen zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit die nodig is voor de productie van vogelhuizen. De restproducten worden opgestookt in een duurzame houtgasverbrandingsketel. De gassen die bij deze verbranding vrijkomen worden eerst verbrand, zodat er weinig schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. De warmte wordt opgeslagen in een vat en met dit water dat als centrale verwarming (CV) fungeert wordt de productie hal in de winter verwarmd. Deze vormen zorgen voor groene, hernieuwbare en duurzame energie en zorgt voor een energiereductie van 95% Co2.

De vogelhuizen zijn in diverse maten verkrijgbaar, de kleinste is bijvoorbeeld 120x40x25cm, maar de grootste is 235x115x115cm. Dus voor iedere tuin is er een vogelhuis aanwezig.

U wilt toch ook graag een sfeervolle tuin met uiterst degelijke, maar ook mooie en milieuvriendelijke producten? Daarnaast wilt u er zeker van zijn dat de tuindecoraties afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos.

Kom bij Distel Boerderij, Dier en Tuin langs om het ruime aanbod te bekijken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle