woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleDistel's Winterfair goed bezocht

Distel’s Winterfair goed bezocht

Bentelo – de Winterfair op het terrein van Distel Boerderij, Dier en Tuin is afgelopen zaterdag 5 november goed bezocht. Van 10.00 tot 17.00 uur konden bezoekers bij zo’n 25 kramen genieten van lokale en landelijke producten. 

De gratis toegankelijke fair in een aangenaam najaarszonnetje bood plaats aan onder andere Twickel Zuivel/Erve Groot Avest, kaas afkomstig van boerderijen op landgoed Twickel, theedozen & sieraden, GMG Fashion Herenkleding, ’t Ruiterparadijs uit Hengevelde, kinderkleding met kinderknipjes, laarzen, mutsen, sjaals en tassen van ‘Textiel idee & meer’, maar ook twee kramen met onder andere edelstalen sieraden, Oriflame luxe make-up producten, natuurlijke zeep, huiden en vachten van R&M Home, JEMAKO schoonmaakartikelen, Tupperware, Erve Smit woonaccessoires en Optidee beddengoed, kussens en dekbedovertrekken. De Plantaardige verleiding was er met mooie bloemstukken, Distel Vogelvoer en bloembollen en Kortier Tuin & Parkmachines en niet te vergeten de vele lekkernijen en etenswaren en Twente`s meest bekende barista Flooresso. 

Voor de kinderen was er een groot springkussen dus niemand hoefde zich te vervelen. Distel kijkt met veel plezier terug op deze editie van de Winterfair 2022 en ze hopen deze volgend jaar weer te kunnen herhalen. Bij deze danken zij iedereen die zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan deze zeer geslaagde dag.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws