donderdag, 2 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleDit zijn de populairste schooltassen van dit moment

Dit zijn de populairste schooltassen van dit moment

Een schooltas is een tas die wordt gebruikt om schoolboeken, aantekeningen, schoolbenodigdheden en soms eten en drinken mee te nemen naar school. Er zijn verschillende soorten schooltassen, zoals rugzakken, schoudertassen, trolleys en heuptassen. Wat met name belangrijk is, is dat je kritisch kijkt naar het model, de ruimte en ook de indeling van de school tas. Vooral bij pubers, die ook nog in de groei zijn, is het belangrijk dat de tas ergonomisch is en bovenal in lengte verstelbaar. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het op een gegeven moment niet bepaald prettig meer dragen is, wanneer je zoon of dochter een flinke groeispurt heeft gehad. Dus zijn jouw kinderen toe aan een schooltas? Dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat het vinden van een geschikt exemplaar soms een uitdaging kan zijn. Het uitzoeken van een schooltas is immers iets anders dan een heuptasje dames. Speciaal daarom hebben we de populairste schooltassen voor je op een rijtje gezet.

Eastpak schooltas

Eastpak is een merk dat bekend staat om zijn rugzakken en tassen, waaronder schooltassen. Eastpak biedt een breed scala aan rugzakken voor school, met verschillende maten, stijlen en kleuren. Deze schooltas is speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van studenten en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid bieden.

De voordelen van een Eastpak schooltas zijn:

  • Duurzaamheid: Eastpak rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van studenten, waardoor ze langer meegaan dan andere rugzakken.
  • Comfort: Eastpak rugzakken zijn ontworpen met comfort in het achterhoofd. Ze zijn voorzien van verstelbare schouderbanden en een gevoerde rugpaneel voor extra comfort.
  • Opbergruimte: Eastpak rugzakken bieden een goede opbergruimte voor schoolboeken, aantekeningen en andere schoolbenodigdheden.

  • Stijlvolle designs: Eastpak rugzakken zijn beschikbaar in verschillende designs en kleuren, waardoor er altijd een model beschikbaar is dat bij de smaak van de student past.
  • Garantie: Eastpak rugzakken hebben een garantie van 30 jaar, wat een goede indicatie is voor de kwaliteit van het product.
  • Ben jij op zoek naar een duurzame, maar vooral ook comfortabele rugzak? Dan is een Eastpak zeker aan te raden.
  • Kipling schooltas
  • De andere meest populaire schooltas, is natuurlijk de kipling schooltas. Waar je naar het strand prima met een strandtas met rits kunt, is dit voor school natuurlijk niet voldoende. De schooltassen van Kipling zijn dusdanig ontworpen, dat ze niet alleen een ware lust voor het oog zijn, maar ook een perfecte pasvorm hebben. Ze zijn in maat verstelbaar, dus je groeiende puber heeft er tot in lengte van jaren plezier van. Net als de Eastpak tassen, hebben ook deze schooltassen de nodige voordelen. Omdat het grootste deel van de voordelen praktisch hetzelfde zijn, is het natuurlijk niet nodig deze nogmaals te benoemen.
  • Eastpak of Kipling?
  • De uiteindelijke keuze voor een rugtas is natuurlijk vaak een persoonlijke kwestie. Het is daarom dus ook lastig te zeggen of je kiest voor een Eastpak of een Kipling. Wat je wel ziet, is dat het design van beide tassen zeer uitgesproken is en dat veel mensen op basis daarvan hun uiteindelijke keuze maken.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws