dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleDoggy Plons; voor de 13e keer in zwembad ‘De Vijf Heuvels’

Doggy Plons; voor de 13e keer in zwembad ‘De Vijf Heuvels’

MARKELO – Doe mee met de DOGGY PLONS! Voordat het buitenbad wordt gesloten sluiten we het zwemseizoen af met een duik voor en met onze trouwe viervoeters!

Wat begon als een jaarlijkse afsluiting van het buitenzwembad met de hondenplons is uitgegroeid tot één van de leukste uitjes met de hond! Zondag 12 september is het weer zover: in zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt van 10.00 tot 13.00 uur voor de 13e keer de Doggy Plons gehouden. Helaas was er geen hondenplons in 2020 vanwege het corona- virus maar dit jaar beloofd het net zoals in de voorgaande keren een daverend succes te worden, een unieke dag die niet gauw zal worden vergeten.

Sportfondsen Hof van Twente verzorgt in samenwerking met Welkoop Markelo voor een extra leuke dag voor hond en baas. Een activiteit die echt thuis hoort in het programma van zwembad ‘De Vijf Heuvels’ en die niet meer weg te denken is. Hond en baas kunnen een ‘frisse’ duik nemen in het zwembad. Ook zijn er verschillende andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool en waar ook zelf met de hond het circuit uit te proberen is. Er is een dierenarts waar men terecht kan voor een gratis check up van de hond. Tevens is er een fotograaf aanwezig die de beelden vastlegt.

Voor kinderen is er ook van alles te doen zoals lekker klimmen en klauteren op de speeltoestellen of een spel spelen op de veldjes. De kiosk is open waar men terecht kan voor een drankje en/of snack.

De toegang bedraagt € 4,00 per hond. De opbrengst komt zoals ieder jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Dierenambulance Hof van Twente.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws