zondag, 27 november 2022
spot_img
HomeLifestyleDoo-Dah! trimsalon in Markelo bestaat bijna een jaar

Doo-Dah! trimsalon in Markelo bestaat bijna een jaar

Markelo – Geke Westerink is de eigenaar van trimsalon Doo-Dah! in het buitengebied van Markelo. Ze heeft na vele jaren op kantoor gewerkt te hebben zich omgeschoold tot hondentrimmer en kan zich nu vanuit haar trimsalon aan huis richten op haar passie: het trimmen van honden. Zij trimt alle soorten en maten honden, ook grote honden en honden die geplukt dienen te worden. De honden worden één op één behandeld, zodat alle aandacht naar de hond uitgaat.

Doo-Dah! trimsalon heeft kort geleden de openingstijden verruimd om werkenden meer tegemoet te komen. Honden kunnen nu ook op de eerste en derde zaterdagochtend van de maand getrimd worden. Een trimbeurt is voor de meeste honden onontbeerlijk om een gezonde vacht te houden, zelfs tijdens de lockdown bleven de trimsalons open, omdat het trimmen essentieel is voor het welzijn van een hond.

Kynomassage

Geke heeft er voor gekozen om naast het honden trimmen ook kynomassages (ontspanningsmassages voor honden) te geven. Bewuste aanraking en massage kan een hond helpen ontspannen. Mocht een hond in onbalans zijn qua lichaam, gedrag en/of emotie dan zorgt een massage uiteindelijk voor herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Zowel jonge als oudere honden zijn gebaat bij een ontspanningsmassage. Lichtmissenweg 5 in Markelo. Tel : 06 3004 1895.

Voor meer informatie zie: www.doo-dah.nl, www.facebook.com/doodahtrimsalon.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws