donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoor'Dorpsgarage' Auto Ruesink Goor

‘Dorpsgarage’ Auto Ruesink Goor

Arnoud Ruesink voor het pand van zijn gelijknamige autobedrijf

Al meer dan 90 jaar is Auto Ruesink hét vertrouwde adres voor onderhoud en reparatie van uw auto. Zes jaar geleden maakte het autobedrijf de overstap van Peugeot-dealer naar de ‘dorpsgarage’ met specialisatie Peugeot-Citroen-Renault. “Een gouden zet die ons, maar zeker ook de klant, alleen maar voordelen heeft gebracht. Door puur universeel door te gaan, hadden we zelf de vrijheid om ons beleid te bepalen. We konden onze service optimaliseren en vooral ook personaliseren. Achteraf beschouwd was het een goed moment om het Peugeot-dealerschap stop te zetten. Kleinschaliger inzetten hoeft niet altijd een nadeel te zijn. Zeker in een plaats als Goor ben je als dorpsgarage veel toegankelijker dan een grote landelijke dealer”, vertelt eigenaar Arnoud Ruesink (58).      

Ruesink heeft qua personeel zelfs moeten uitbreiden. Ze gingen in vijf jaar tijd van drie naar vijf monteurs die allen scholing hebben gehad op alle gebieden. “We zijn zeker op technisch gebied helemaal up-to-date. Dat was één van de drie doelen die ik me gesteld had toen we ‘dealer-af’ waren: het nastreven van perfecte service en tevreden klanten, enthousiast personeel in een plezierige werkomgeving en natuurlijk moet er iets verdiend worden. Met een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 4,6 van de 5 sterren (op 91 Google-reviews) en op www.autobedrijf.tevreden.nl  een gemiddelde score van 8.9 uit 10 (op 1875 beoordelingen) kun je concluderen dat de missie geslaagd is en de doelen bereikt. Kers op de taart was toen Autobedrijf Ruesink in 2019/2020 ook nog de tweede plaats haalde bij de BOVAG verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar.

Doelen bereikt, en nu?

“Dat we de doelen die ik had gesteld hebben bereikt, betekent natuurlijk niet dat we nu achterover gaan leunen. We gaan op dezelfde voet door met altijd in het achterhoofd verder streven naar perfectie”, zegt Ruesink. Met zijn leeftijd van 58 denkt hij nog lang niet aan stoppen. Als vader van vier dochters heeft hij voor het bedrijf echter geen familie-opvolger. “Het mooiste zou zijn als er iemand bij in de zaak komt en deze in de komende jaren overneemt. Iemand met passie voor auto’s maar ook voor het ondernemerschap! Dan wil ik  nog wel een jaar of 10 door werken, maar wel op een wat lager tempo. Het kost tijd en energie om een goede naam en reputatie op te bouwen, maar ook zeker om die te behouden.”

Altijd een goed  gevoel

Tot slot wil Ruesink nog één ding kwijt: “Ik denk het altijd maar zeg het misschien te weinig: ik ben heel blij met ons team en ik ben ontzettend trots op ze, als ik zie wat we met elkaar hebben bereikt. Zoiets kun je niet alleen, dan moeten alle neuzen de goede kant op staan. Ik ben dankbaar voor hun tomeloze inzet.” 

Auto Ruesink in Goor is hét lokale allround garagebedrijf met een uitmuntende technische service en de Peugeot-, Citroën- en Renaultspecialisatie. Arnoud benadrukt: “Iedereen, met welk voertuig dan ook, is welkom bij ons. Alles wat u mag verwachten van een gerenommeerd RDW erkend, BOVAG auto- en garagebedrijf vindt u bij ons onder één dak. Ons streven is dat iedereen hier met een goed gevoel komt en gaat. Dat geldt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.”

Contact: Auto Ruesink Goor, Deldensestraat 36 in Goor, telefoon: 0547-272646.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle