dinsdag, 26 januari 2021
Home Zorg Dozen voor Voedselbank Midden Twente klaar voor 100 gezinnen

Dozen voor Voedselbank Midden Twente klaar voor 100 gezinnen

Serviceclub Tafel van Twente biedt steun aan de voedselbank Midden Twente

U heeft ongetwijfeld de Carels Tuindag in het voorjaar gemist bij Landgoedhotel Carelshaven in Delden. Vanwege de coronamaatregelen kon dit fundraising evenement van Serviceclub Tafel van Twente niet doorgaan. Een evenement, waarvan de opbrengst voor het derde jaar ten goede zou komen aan het serviceproject ‘ontzorg de jonge mantelzorger’. Helaas ging vanwege corona zowel het evenement als het uitje voor de jonge mantelzorgers niet door. Het geld voor hun uitje ontvangen ze als de omstandigheden het toelaten. 

Dit jaar heeft Tafel van Twente gekozen voor de voedselbank. Zij kunnen voor hun 100 gezinnen, die wekelijks door de voedselbank gratis voorzien worden van voedsel, een extraatje goed gebruiken. Dit geweldige initiatief georganiseerd door vrijwilligers van de Voedselbank steunt de serviceclub van harte. Al het voedsel wordt gesponsord. 

Tafel van Twente heeft een doos samengesteld met specifiek op de kerst gerichte producten. Hierbij zijn behalve voedsel ook wat luxe, feestelijke artikelen toegevoegd. Deze zijn met zorg uitgezocht door Geronique, lid van de serviceclub en eigenaresse van Van de Riet speelgoed in Ambt Delden, waar de leden ook de ruimte geboden werd om de dozen in te pakken. Tafel van Twente hoopt van harte dat de dozen in de smaak vallen bij de gezinnen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws