zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleEcht leer bij Warenhuis Hus

Echt leer bij Warenhuis Hus

Goor – Via een smal gangetje in de Grotestraat tussen de Sfeerkamer en Zippytoys is de rode loper voor u uitgelegd naar Warenhuis Hus. Eigenaar Hüseyin Karabuk nodigt iedereen van harte uit om zijn indrukwekkende collectie leren tassen, riemen en portemonnees te komen bewonderen. Naast een grote collectie leren damestassen, heeft Warenhuis Hus ook ruime keus aan leren laptoptassen, rugzakken en aktetassen.  

Door handig in te kopen kan Hüseyin de prijzen laag houden. Nieuwe leren tassen van gemiddeld € 150,00 koop je bij Warenhuis Hus voor rond de € 89,00 en vaak gaat er dan ook nog weer 30% korting vanaf. Op de leren tassen krijg je ook nog eens een jaar garantie en reparaties aan lederwaren doet Hüseyin zelf.  

Warenhuis Hus is ook hét adres voor kledingreparatie en verstelwerk: broeken en mouwen inkorten, ritsen inzetten, niets is Hüseyin teveel. Warenhuis Hus heet iedereen van harte welkom en de koffie staat klaar. Grotestraat 57a, Goor, tel. 06-53346689. Kijk ook eens op www.lerentassen.nl. Geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws