zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeLifestyleEen taal leren, altijd leuk!

Een taal leren, altijd leuk!

Delden – Na 1 oktober begint het nieuwe cursusjaar 2022/2023 van Stichting ’t Iemenschoer in Delden. Na de coronaperikelen van de afgelopen anderhalf jaar, maken ze in het komende seizoen een frisse start. Vakanties in het buitenland kunnen weer. Vandaar dat ‘t Iemenschoer u graag hierbij helpt bij het welslagen van uw volgende buitenlandse reis. Is voorpret niet het mooiste van de hele reis. Wat is er mooier dat je je dan in de taal van het gastland verstaanbaar kunt maken.

In het aanbod is er dan ook voor beginners en gevorderden: Spaans, Italiaans, Zweeds en Engels. 

Ervaren docenten helpen u met basiskennis en spreekvaardigheidsoefeningen om de taal eigen te maken. Natuurlijk zijn de lessen ook een goede gelegenheid om ervaringen en tips uit het betreffende land van uw keuze te delen met uw medecursisten. Al enige kennis van de taal? Dan wordt in een gesprek met de docent het juiste cursus niveau bepaald.

Wist u dat:

– het binnenland van Spanje wonderschone natuur heeft en er een uitgebreid netwerk van wandelwegen is. 

– er vele wandelwegen rond Assisi in Italië zijn, waar Franciscus heeft gelopen en dat de lokale bewoners u daar in zijn geest onthalen?

– u in Engeland moet zijn voor historische wandelroutes, die u door het mooie landschap brengen. 

– Zweden naast IKEA en Pipi Langkous, veel meer moois heeft te bieden, zoals uitgestrekte meren en bossen.

U merkt dat in de 20 lessen, die er in een seizoen gaan, naast de taal er ook aandacht en ruimte is voor interactie in de groep. Een les is niet alleen serieus, maar moet ook prettig zijn, zodat u weer uitkijkt naar de volgende les.

De taallessen Spaans, Italiaans, Zweeds en Engels worden gegeven in Stadscentrum Het Parochiehuis in Delden. Dit is een onderdeel van het brede aanbod van cursussen in het komende winterseizoen van ‘t Iemenschoer. Het volledige cursusaanbod die Stichting
‘t Iemenschoer aanbiedt in het komende cursusjaar is te vinden op de website:
www.t-iemenschoer.nl of op Facebook: facebook.com/iemenschoer.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws