zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleEerste Rood Zwart Binder-der-bie-bingo daverend succes

Eerste Rood Zwart Binder-der-bie-bingo daverend succes

Delden – In januari van dit jaar had de activiteitencommissie van vv Rood Zwart het draaiboek voor een online bingo al klaarliggen. Via een livestream, thuis te volgen omdat het in verband met de coronamaatregelen nog onmogelijk was een bingo te organiseren in het prachtige clubgebouw ‘het Noaberhoes’. Met name het instellen van de avondklok zette een grote streep door dit plan. Erg jammer, want er was een grote behoefte onder de (niet-)leden om gezamenlijk weer eens iets te ondernemen en zo weer eer te doen aan het Rood Zwart motto ‘met elkaar, voor elkaar’. Op het moment dat de avondklok afgeschaft werd en er formeel toestemming kwam om vanuit het Noaberhoes uit te zenden gingen alle lichten dan ook direct op groen. Zaterdagavond 15 mei was het dan zover: de eerste Rood Zwart Bin-der-bie-bingo.

De aankondigingen vooraf op alle social-media en in het Hofweekblad hadden effect. Maar liefst 750 bingokaarten werden er verkocht. Iedereen ontving voordien per mail alle reglementen en de digitale bingokaarten. Om 20.00 uur was de organisatie er helemaal klaar voor en kon het spektakel beginnen. De livestream via het Rood Zwart You-Tube kanaal was uitvoerig getest, er kon niets meer misgaan. Thuis voor de buis, iPad, of mobiele telefoon zat men in spanning te wachten. Om exact 20.00 uur opende presentator Ben Visschedijk het bingobal. Zijn assistent Cliff ten Vregelaar draaide de bingomachine zoals alleen hij dat kan. Na zo’n 15 minuten werd de eerste bingo gemeld. De hele avond werden er prachtige prijzen verdeeld. Van een gesigneerd Heracles en Vitesse shirt, dinerbonnen, gereedschapssets, een APK en autopoetsbeurt, een slagroomtaart tot knipbeurten bij de plaatselijk kapper, wedstrijdballen tot diverse waardebonnen, het werd met veel enthousiasme en coronaproof aan de voordeur uitgereikt.

Alle prijzen zijn spontaan aangeboden door vele Deldense ondernemers. Iets waar de vereniging erg dankbaar voor is. Niet alleen de vereniging maar vooral ook zij hebben het niet altijd makkelijk gehad in de afgelopen periodes. Dit gebaar ondersteunt dan wederom het motto ‘met elkaar voor elkaar’.  

Na twee uur en een enkele pauze volgde het hoogtepunt. Wie als eerste een volle kaart had, won de Samsung Smart televisie ter waarde van € 999,-. Geheel ter beschikking gesteld door de hoofdsponsor van deze avond; Electro World Bas Baake. De spanning steeg tot het hoogtepunt. Om klokslag 23.00 uur werd Karlijn Koens de gelukkige winnaar. De uitreiking van deze prijs gaat nog plaatsvinden in de winkel bij ElectroWorld Bas Baake.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws