vrijdag, 30 september 2022
spot_img
HomeSportEerste zwemweek groot succes

Eerste zwemweek groot succes

Delden – Met grote vrees betraden op de eerste mei de eerste badgasten Zwembad de Mors. Direct was eigenlijk al wel duidelijk dat het allemaal nog wel meeviel met de watertemperatuur. Weliswaar was er terughoudender gestookt, maar uiteindelijk gaat er niets boven zonnekracht. Waar op de eerste dag van het seizoen de temperatuur al ruim boven de 20 graden lag, zijn alle baden inmiddels op de vertrouwde temperatuur (22-25 C). En daarvan werd in de eerste zwemweek al volop geprofiteerd.

De voorverkoop leverde nog maar eens het bewijs dat corona gevoelsmatig al weer ver achter ons ligt. Massaal werd geprofiteerd van de voordeeltarieven en even massaal was ook de toevlucht tot de zwemlessen. De lesgroepen zijn inmiddels mooi gevuld en vol frisse moed opgestart. In de eerste weken van het seizoen is aanmelden nog prima mogelijk.

Toen de poorten van het bad zich openden, betraden dagelijks al weer honderden zwemmers het Deldense badwater. Voor de broodnodige baantjes of het natste vertier. De zon heelt alle wonden en zo waren de afgelopen jaren vol regeltjes en beperkingen al snel vergeten. Als de meivakantie maatgevend is voor dit badseizoen, dan wordt het een lange en gezellige zwemzomer.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws