vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteElastiekenkoers zoekt een goed doel voor 2023

Elastiekenkoers zoekt een goed doel voor 2023

Delden – Op 22 juni 2023 gaat er weer een Elastiekenkoers van start! Na twee jaar afwezigheid door de coronapandemie gaat er weer een heel peloton in de trappers voor het goede doel.

Het motto van de Elastiekenkoers is ‘winnen doe je samen’. De deelnemers van de koerstocht – met een lengte van ongeveer 180 kilometer – zetten zich gezamenlijk in voor een goed doel binnen Hof van Twente. In voorgaande jaren is er al meer dan € 600.000 aan gelden bij elkaar getrapt. Hiervan zijn meerdere mooie initiatieven bekostigd, zoals bijvoorbeeld een dolfijnentherapie, een snoezelbad of professionele ondersteuning van rolstoeltennisser Maarten ter Hofte. 

Voor deze achtste editie is de organisatie nog op zoek naar goede doelen binnen Hof van Twente, waarvoor de renners zich de komende editie kunnen inspannen. De Elastiekenkoers zet zich in voor ‘tastbaar’ goed, waarmee ze hulpbehoevende personen of instanties verder kunnen helpen. Ben of ken jij het nieuwe doel? Aanvragen kunnen tot 15 januari ingediend worden via info@elastiekenkoers.nl.

Geïnteresseerd om mee te fietsen? Dan moet je nog even geduld hebben, de inschrijvingen zullen medio januari openen via de website elastiekenkoers.nl!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle