zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteEnorme animo voor Truckrun Hof van Twente

Enorme animo voor Truckrun Hof van Twente

Hof van Twente – De rij vrachtwagens die tijdens de Truckrun door Hof van Twente rijdt is dit jaar groter dan voorgaande jaren. Op 2 oktober zullen bijna 70 vrachtwagens vertrekken vanaf het Kaasplein in Markelo. Nadat de Truckrun in 2020 vanwege Covid op het allerlaatste moment moest worden afgelast, blijkt het evenement populairder dan ooit! 

De vrachtwagens zullen rond 14.00 uur vertrekken voor een tocht door onder andere Delden, Bentelo, Diepenheim, Goor, Stokkum, Elsen, Deldenerbroek, Hengevelde en Markelo. Na afloop is er uiteraard voor alle deelnemers weer de speciale ‘Truckershap’. 

“We zijn blij met het grote aantal deelnemers en ook het enthousiasme van chauffeurs, verkeersregelaars en andere vrijwilligers is geweldig. Een ieder wil graag meewerken om de doelgroep in deze moeilijke tijden toch een onvergetelijke dag te bezorgen”, zegt Willian Potman die in 2018 het initiatief nam voor een Truckrun in Hof van Twente. 

Indien u de derde editie van de Truckrun financieel wilt ondersteunen dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL80RABO0354773496 t.n.v. Stichting Truck Run Hof van Twente.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle