maandag, 4 juli 2022
spot_img
HomeZorgEven voorstellen: Wie is MedPsy?

Even voorstellen: Wie is MedPsy?

Wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe!

Mijn passie is om het beste in mensen naar boven te halen. Ik wil mensen en kinderen op moeilijke momenten weer op stap helpen en vertrouwen geven in hun toekomst. In mijn beroep als psycholoog is het belangrijk om een betrouwbaar persoon te zijn. Ik ben pas gerust als iemand vanuit een heel diep dal weer blij in het leven staat. Mijn aanpak is rustig, vriendelijk, toegankelijk en open. Daarnaast werk ik duidelijk en ben ik betrokken bij mijn cliënten.

Sinds 2020 werk ik voor mijzelf in mijn eigen praktijk “MedPsy”, vanuit mijn passie voor mensen en kinderen. 

MedPsy is een vrijgevestigde praktijk en biedt psychologische hulp, psychotherapie en diagnostiek voor volwassenen, jongeren en kinderen. Als psycholoog werk ik met cliënten met een divers scala aan klachten: onder andere stemmingswisselingen, slaapstoornissen, fobieën, angst- en depressieve klachten en stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De interventies die ik toe kan passen, lopen ook uiteen: van cognitieve gedragstherapie tot ontspannings- en ademhalingsoefeningen, exposure, Ericksoniaanse therapie tot groepstherapie en psychodynamische interventies.

Psychologische ondersteuning in Coronatijd!

Het zijn heftige tijden. Misschien heb je meer dan anders last van angst, somberheid of andere klachten, of heb je minder hulp vanwege het coronavirus. Zoek je een antwoord op je vragen, contact, hulp, advies of misschien alleen wat afleiding? Ik sta klaar voor je!

Waarom bij MedPsy?

Geen wachtlijst, binnen enkele dagen aan de slag met jouw psycholoog. MedPsy werkt transparant en vraaggericht!

Informatie

Ik hoor graag van u! Bel, app of mail me gerust voor meer info of om een afspraak in te plannen. Ik ben alle werkdagen bereikbaar.

T.G.Oproiu-psycholoog

Fokkerstraat 63 | 06-49565257
info@medpsy.nl | www.medpsy.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws