dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeNieuwsEven voorstellen: (tijdelijke) wijkagent Roy Reijnders

Even voorstellen: (tijdelijke) wijkagent Roy Reijnders

Delden – Met de recente berichtgeving over het pensioen van wijkagent Jos Olde Daalhuis heeft de politie nu tijdelijk hoofdagent Roy Reijnders (38) aangewezen als wijkagent voor Delden. 

Weliswaar niet woonachtig in Hof van Twente kent Reijnders het reilen en zeilen in Hof van Twente als geen ander, want sinds 2009 maakt hij al deel uit van het politieteam Hof van Twente, dat gevestigd is op het bureau in Goor. Van begin 2014 tot medio 2020 was hij werkzaam als jeugdagent binnen het team. Daarnaast ondersteunde hij al eerder andere wijkagenten bij hun werkzaamheden, dus ook het wijkwerk is hem niet vreemd. 

Roy gaat, zolang de vacatureprocedure loopt, waar hij zelf ook aan deelneemt, als vervangend wijkagent in Delden aan de slag. 

Roy zal net als Jos Olde Daalhuis een inloopspreekuur houden in Delden, in Stadscentrum het Parochiehuis, elke donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. Telefonisch is hij te bereiken via het landelijke nummer 0900-8844. 

Via de website van de politie kunt u ook een e-mail sturen of een terugbelverzoek achterlaten. Bij spoed en levensgevaar belt u natuurlijk 112. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle