dinsdag, 28 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorExpert Reiners ‘Ondernemer van het Jaar’

Expert Reiners ‘Ondernemer van het Jaar’

Goor – Na een spannende verkiezing is Expert Reiners door de leden van ondernemersvereniging Goor Collectief gekozen tot  ‘Ondernemer van het Jaar’. Zij kregen net iets meer stemmen dan de andere vier genomineerden Baktotaal Bouwhuis, bouwbedrijf Menno de Leeuw, Annabel Bloem & Lifestyle en  de Comafin Groep.

Expert heeft de nominatie en uitverkiezing vooral te danken aan een jarenlange staat van dienst. De ouders van Wilma Reiners begonnen eind jaren 50 van de vorige eeuw al met een elektrozaak. Wilma en echtgenoot Harm namen de zaak in 1991 over en sloten zich aan bij Expert. “En da’s toch wel de kracht van onze winkel. Alleen kun je het tegenwoordig niet meer”, aldus Wilma. “Dat je als Ondernemer van het Jaar wordt gekozen is natuurlijk een prachtige erkenning voor het werk dat wij met ons team doen.”

Dubbele publieksprijs

De publieksprijs leverde twee winnaars op: Baktotaal Bouwhuis en Annabel Bloem &Lifestyle.  Dat er een dubbele winnaar uitrolde, was te danken aan het feit dat twee polls twee totaal verschillende uitslagen lieten zien. Op de website Goorsnieuws.nl kreeg Baktotaal Bouwhuis opmerkelijk veel stemmen. “Je zou denken dat er ergens gerommeld is. Ik was het niet”, grapte Bas Bouwhuis.

Ledenvergadering

De verkiezing van Ondernemer van het Jaar werd vooraf gegaan door de algemene ledenvergadering. Het bestuur van Goor Collectief meldde verheugd dat er 25 nieuwe leden zijn bijgekomen, vooral dankzij de inzet van de nieuw aangestelde relatiemanager Ruben van den Burg. Financieel bleek er meer mogelijk dan voorgaande  jaren omdat door corona een reserve was opgebouwd. (Bron: Teksterij Schabbink)

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle