donderdag, 23 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenFabrieksverkoop Deltex op 18 februari

Fabrieksverkoop Deltex op 18 februari

Delden – Terug van weggeweest: op zaterdag 18 februari organiseert Deltex een fabrieksverkoop. Van 9.00 tot 13.00 uur worden restantvoorraden en B-keuze dekbedden, hoofdkussens, matrasbeschermers en (molton) hoeslakens verkocht tegen spectaculaire prijzen. Profiteer van kortingen die wel kunnen oplopen tot 70% op de winkelprijs.

Dit is een mooie kans om, in deze tijd waarin ‘alles’ duurder wordt, eindelijk weer eens vrolijk te worden van de kassabon. Met de huidige energieprijzen is het sowieso slim om te investeren in een heerlijk warm nieuw dekbed, voor op bed of zelfs voor op de bank. Deltex biedt tijdens de fabrieksverkoop ook heerlijke sloffen en kruiken aan die gemaakt zijn van 100% zuiver scheerwol. Ook leuk om weg te geven!

Deltex is een Twents familiebedrijf dat al bijna 60 jaar dekbedden, hoofdkussens en matrasbeschermers produceert van hoogwaardige kwaliteit. De producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben daarnaast ook onmiskenbaar hun eigen karakter. Deltex voert een aantal merken, maar produceert ook onder private label. De producten zijn verkrijgbaar bij grootwinkelbedrijven, online retailers en speciaalzaken.

Dat u met de producten van Deltex verzekerd bent van een goede prijs/kwaliteit verhouding is inmiddels wel bewezen. 

De fabrieksverkoop is een mooie kans om tegen zeer aantrekkelijke prijzen supermooi bedtextiel in te slaan. 

Aan de Brinkweg 28 in Delden bent u zaterdag 18 februari van harte welkom! 

De laatst gehouden fabrieksverkoop dateert uit 2018 en was een groot succes! We verwachten daarom weer een grote opkomst. 

Wees er snel bij, want op=op!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle