dinsdag, 29 november 2022
spot_img
HomeLifestyleFancy Fair Diepenheim

Fancy Fair Diepenheim

Diepenheim – Ook in het 26e jaar van haar bestaan is de ophaalclub van de Fancy Fair Diepenheim weer actief met het ophalen van verkoopbare spullen. Dit alles voor het in standhouden en vernieuwingen aan de Molenaarshof in Diepenheim. De Molenaarshof fungeert als uitvaartcentrum maar tevens als vergadercentrum.

Hebt u bij dit lezen in uw familie of kennissenkring huishoudelijke voorwerpen, klein meubilair of ander klein spul voor de verkoop, neem contact op met Hans Luttikhedde, tel. 06-27134049. 

Voor het ophalen van grote meubelen vraagt de organisatie een bijdrage: voor banken € 10 per zit en voor grote bergmeubelen € 30. Ook komen de vrijwilligers behalve in Diepenheim in de gehele gemeente Hof van Twente graag spullen bij u ophalen. 

De Fancy Fair is ontstaan in 1997. Uit nood geboren om een geheel nieuwe Molenaarshof te bouwen. Dit was vanaf het eerste jaar een groot succes en dan met 300 vrijwilligers en op de laatste zaterdag in augustus duizenden bezoekers in de manege aan de Krommedijk te Diepenheim.

Een project als de Fancy Fair is een hoogtepunt geworden van de jaarlijkse evenementen dus dit goede doel moet blijven bestaan. De organisatie hoopt op vele reacties.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws