vrijdag, 9 december 2022
spot_img
HomeLifestyleFilmavond in Het Beaufort 

Filmavond in Het Beaufort 

Markelo – Op donderdag 20 oktober is er in Het Beaufort weer een filmavond met een boeiende film. De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is € 8,00 inclusief een drankje in de pauze. Meer informatie van de betreffende film is te vinden in de Nieuwsbrief van Het Beaufort. 

U kunt zich via de website www.hetbeaufort.nl abonneren op deze Nieuwsbrief. U krijgt dan niet alleen informatie over de te draaien films maar ook over de andere activiteiten binnen Het Beaufort. Daarnaast kunt u zich abonneren op informatie over de films bij onze filmmail, waarbij u korte tijd voor de filmvoorstelling in mail krijgt met daarin informatie over de film. 

Het Beaufort start met muziekcafé

Op vrijdag 21 oktober opent Het Beaufort voor de tweede keer haar deuren voor het maandelijkse Muziekcafé nadat de eerste editie een succes werd. Ook nu weer is het de bedoeling dat iedereen, jong of oud, op een ongedwongen sfeer muziek gaat maken, alleen of samen met anderen. 

Alle instrumenten en alle stemhoogtes zijn welkom vanaf 20.00 uur. Er is een muziekinstallatie en er is begeleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden. 

De muzieksessie heeft plaats in de grote Beaufortzaal en de toegang is uiteraard gratis. 

Een mooie gelegenheid voor muzikanten om hun vaardigheden te laten horen. Ook als luisteraar bent u van harte welkom. 

Contactpersoon is Harry Mondeel, hmondeel@xs4all.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws